Завантаження Події

« Усі Події

  • Ця подія пройшла.

“Час ТікТок” – вебінар для активістів і професіоналів громадянського суспільства

13 Квітня, 12:00

Запрошені активісти, журналісти, креативні професіонали і працівники НКО на вебінар про те, як ТікТок може бути корисний активізму. 13 квітня 12:00 (CET) / Київ, Кишинів, Мінськ, Москва – 13.00 / Баку, Єреван, Тбілісі – 14:00 / Ашхабад, Душанбе, Ташкент – 15:00 / Алмати, Астана, Бішкек – 16:00. Спікерка: Ангеліна Ломакіна – ТікТок-редакторка українського видання про медіаосвіту Детектор медіа, ведуча блогу про медіаграмотність Lomakina Yesterday.

Реєстрація до 11 квітня включно – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScydMkz33Y3QGdeYR2n0j1tkpNl5Z6a5aWwMj5SD16m8JbZoA/viewform?fbcli

Деталі

Дата:
13 Квітня
Час:
12:00
Тип Подія:

Місце проведення

онлайн